104 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Бордюрна стрічка кондитерська, вона ж ацетатна стрічка застосовується для декорування тортів і кондитерських виробів.
За допомогою цієї стрічки можна професійно презентувати кондитерські вироби, вона використовується для тортів, тістечок та роботи з шоколадом. Стрічка підтримує форму навіть найніжніших тістечок.
Поширена сфера застосування декоративної кондитерської бордюрної стрічки – виготовлення за її допомогою оригінального шоколадного декору або декору з айсингу. Для цього плівку можна повністю покрити шоколадом шаром 1-2 мм, а на стадії застигання вирізати з нього потрібну форму, можна за допомогою кондитерського мішка або шприца намалювати на поверхні плівки візерунок із шоколаду. Після повного застигання шоколадна прикраса або королівська глазур легко знімається з поверхні плівки.
Ширина 4 см. Прозора. Довжина 100 м. Щільність 40 мкм.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Ла-Кондитерра |
Користувацькі характеристики | |
Висота | 4 см |
Довжина | 100 м мм |
Країна виробника | Україна |
Товщина | 40 мкм |