Мастика і марципан
Сучасні кондитери дуже часто в своїй роботі використовують мастику і марципани. Ними декорують торти та інші десерти. У процесі оформлення вироби стають більш привабливими, вишуканими і незвичайними. У нас ви можете купити цю продукцію за доступними цінами з доставкою по Україні.
Основні плюси мастики — це зручність і простота застосування. Вона суттєво економить час, який кулінар витрачає на естетичне оформлення ласощі. Така суміш солодка на смак і по своїй структурі схожа на пластилін. Мастика досить податлива, з допомогою спеціального інвентарю її можна розгортати, міняти форму, з неї вирізають всілякі фігурки, числа, логотипи.
Серед найбільш популярних областей використання мастики слід виділити:
- креативне декорування солодких страв;
- покриття поверхонь тортів різних тематик.
Готовая к применению и употреблению мастика и марципан продается у нас по демократичным ценам, имеет разные цвета и всегда имеется в наличии. Интернет-магазин “Candy” реализует продукцию высокого уровня качества от проверенных и надежных торговых марок. Вам остается только остановить свой выбор на понравившемся оттенке и подтвердить заказ прямо на сайте.
Оригинально украсить десерт отныне вполне реально. Мягкая консистенция и отличные эластичные свойства делают мастику и марципан просто незаменимыми ингредиентами. Из них довольно часто лепят:
- цифры и рисунки;
- фрукты, фигурки зверей;
- надписи;
- мультипликационные персонажи и многое другое.
Марципан, в свою очередь, это вещество с определенным жировым наполнением. Мастеру будет довольно легко вручную формировать из него мелкие декоративные элементы, так как он не нуждается в склеивающих добавках. Именно поэтому, данная линейка продукции пользуется большой востребованностью на сегодняшний день.
Зберігати представлені вашій увазі товарні одиниці досить просто і анітрохи не важко. Після виконання оформлювальної роботи, ви зможете сміливо відправити частину мастики в холодильник, але перед цим її необхідно попередньо обмотати харчовою плівкою. Це дозволить уникнути прямого контакту з повітрям і, як наслідок, псування вищезгаданого продукту. Ось і всі премудрості. По суті, єдиним правилом збереження даного продукту є недопущення сильного нагрівання або ж його повного замерзання.