353 ₴
Мигдальне борошно – подрібнений мигдальний горіх, що використовується для виготовлення горіхових начинок, білково-горіхових та пісочно-горіхових напівфабрикатів, як добавка для всіх видів тесту, як прикраса та як самостійна страва.
Борошно виробляється повністю натуральним способом, отриманим шляхом докладного відбору сировини, спочатку висушеної, а потім тонко подрібненої.
Підходить для тесту, макаронсу, марципану.
Склад: мигдаль 100%. Не містить ГМО.
Умови зберігання: зберігати в прохолодному сухому місці, бажано при температурі від 8 до 12°C. Тримати подалі від джерел тепла та прямих сонячних променів.
Вес: 500 г.
Виробник: Україна.
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Вага | 500 г г |
Термін придатності | 6 місяців міс |
Країна виробника | Україна |
Тип | Мигдальна борошно |