123 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Ідеальний помічник кондитера. У складі — тільки натуральні компоненти, без зайвих домішок і добавок. Завдяки чому шоколад плавиться рівномірно та швидко, без грудочок, без проблем проходить процес темперування, а значить, підходить для виготовлення прикрас.
Рекомендація: щоб шоколад не підгорів, використовуйте для плавлення парову баню. Розігрійте шоколад до температури 45°C. Прикрашайте та начиняйте свої десерти, додавайте до морозива, вівсяної каші, мюслів, сиру. Сфера застосування обмежується вашою фантазією.
Основні | |
---|---|
Виробник | Малбі Фудс |
Тип шоколаду | Чорний |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 0,5 кг г |
Термін придатності | 12 міс міс |
Країна виробника | Україна |
Тип | Шоколадна глазур |