87 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Справжній шоколад бельгійського виробництва, що характеризується високою якістю та чудовим смаком. Молочний шоколад Callebaut відрізняється насиченим теплим кольором, має гармонійно збалансований смак, в якому ідеально поєднуються какао, молоко і карамель. Його можна поєднувати з цілим рядом інтенсивних смаків: фруктових, гострих, молочних чи лікерних.
Шоколад випускається у спеціально розроблених для швидкого плавлення крапельках – каллетах. Це невеликі шоколадні монетки, які, завдяки своєму розміру, швидко нагріваються (чого не можна сказати про плитки або блоки) і перетворюються на рідкий стан. Крім того, калети зручно дозувати.
Застосування:
Високоякісний натуральний бельгійський шоколад має стандартну плинність (3 краплі), тому підходить для виготовлення цукерок, створення фігур із шоколаду за допомогою спеціальних молдів, а також покриття кондитерських виробів.
Використовується для глазурування та ароматизації мусів, ганашей, бісквітів, кремів, соусів.
Відмінно поєднується з: корицею, ваніллю, гвоздикою, лавровим листом, кардамоном, манго, абрикосом, лимоном, коньяком (арманьяк), горіхами макадамії, трюфельною олією, лавандою.
Текучість: 3 краплі.
Вміст какао продуктів: какао 33,6%.
Умови зберігання: зберігати в чистому, сухому (відносна вологість не більше 70%) та без різких запахів при температурі 12-20°С.
Вага: 100 г.
Виробник: Callebaut, Бельгія.
Основні | |
---|---|
Виробник | Barry Callebaut |
Тип шоколаду | Молочний |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 0,1 кг г |