646 ₴/кг
Для шоколадного фонтану краще використовувати спеціальний Шоколад для шоколадного фонтану і фондю Чорний , з хорошим складом і потрібними властивостями. Тільки високоякісна сировина здатна забезпечити безперебійну роботу дорогого апарату та збереже його від поломок.
Спеціалізована шоколадна маса для фондю повинна бути насичена какао-маслом, щоб в розігрітому вигляді мати рівномірну, в'язку текстуру. Саме вона має правильний склад, тому плавиться вже при температурі 35°С та добре покриває шматочки фруктів або інші ласощі.
Для фонтану та фондю однаково добре підходить будь-який шоколад:
Основні | |
---|---|
Виробник | Малбі Фудс |
Тип шоколаду | Чорний |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 1 кг г |
Країна виробника | Україна |
Тип | Шоколад для фонтану |