Кошик
449 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде опрацьована в найближчий робочий день.

+380 (96) 947-45-96
Інтернет-магазин "Candy" Все для кондитерів
Кошик
Суміш для приготування Гнучкого айсинга Martellato
влево
  • Суміш для приготування Гнучкого айсинга Martellato, фото 2
вправо

Суміш для приготування Гнучкого айсинга Martellato

  • Немає в наявності
  • Код: 884

528 

+380 (96) 947-45-96
Інтернет магазин
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Сумішка для гнучкого айсингу

Упаковка: 0,5 кг.

< Виробник: Martellato(Італія)

Айсинг («Royal Icing») – це цукрово-білкова маса для малювання, яку використовують для виготовлення об'ємних прикрас кондитерських виробів. Ця маса може бути білою або кольоровою при додаванні до неї харчових барвників. Порядок роботи з айсингом: 1) Малюють на папері майбутні візерунки або роздруковують готові шаблонів. Як шаблони дуже зручно використовувати дитячі розмальовки. 2) Підкладають мальований паперовий шаблон під поліетиленову плівку або вкладають його в поліетиленовий «файл» (Тонкий прозорий пакет для документів). Тут використовується та властивість поліетилену, що він ні до чого не клеїться. До кальки, пергаменту або вощеного паперу вироби можуть приклеїтися "намертво", особливо, якщо айсинг-маса занадто рідка. Для кращого подальшого відлипання виробів з айсингу на поліетиленову плівку наносять найтонший шар оливкової олії ( воно невисихаюче, тобто неполімеризується). Олія вкрай небажана (!), т.к. при контакті з повітрям воно полімеризується з'єднанням з киснем і твердне (як олійна фарба), тому може додатково приклеїти виріб, особливо при тривалому сушінні великих деталей.

КОРИСНЕ ПРИМІТКА. Саме властивість нанесеного шару соняшникової олії полімеризуватися з'єднанням з киснем повітря і твердіти в непроникну нерозчинну плівку використовується при просоченні олією нових дерев'яних кухонних дощок, що робить просочені дошки негігроскопічні, легко миються і практично вічними. Для просочення олією новим дошкам дають додатково просушитися в сухому приміщенні, потім рясно змащують з усіх боків соняшниковою олією, можна підігрітим, дають олії вбратися протягом 1 години, потім щедро змащують і залишають на 3-4 дні для остаточного просушки. 3) Свіжоприготовлену білкову маску рисування (айсинг) поміщають в корнетик з підходящою насадкою або в пластиковий пакет зі зрізаним куточком (наприклад, у файл для документів). Масу щоразу слід готувати в кількості, яка потрібна зараз для роботи. Зберігання маси може викликати небажані зміни її пластичності, які доведеться коригувати добавками або цукрової пудри, або кількох крапель води і ретельним розтиранням заново. Айсинг-маса не повинна бути занадто рідкою – щоб при відсадженні не розпливалася і не втрачала форму, і не занадто густий – щоб без зайвих зусиль видавлювалася з корнетика і при відсадженні не рвалася.

Якщо приготувати айсинг-масу густішою, з неї можна ліпити прикраси руками, як із пластиліну. Не слід ліпити дуже товсті прикраси, т.к. вони будуть надмірно довго сохнути. 4) Видавлюють айсинг на поліетиленову плівку за підкладеним під неї візерунком. За наявності достатніх художніх навичок можна обійтися і без шаблонів, вільно малюючи масою за своєю фантазією.

При малюванні можна послідовно використовувати айсинги, забарвлені харчовими барвниками в різні кольори, що дозволить отримати різнокольорові прикраси.

Айсинг можна відсаджувати прямо на поверхню готового (випеченого та охолоного) досить сухого тістяного кондитерського виробу (пряник, в т.ч. глазурований, пісочне печиво), а також на шоколад та інше, здатне зберігатися поза холодильником. . 

Айсинг ні в якому разі не відсаджують на кондитерський крем, на бісквіт та інші вологі поверхні, а також на вироби, для яких обов'язково зберігання тільки в холодильнику. На такі вироби айсинг-прикраси встановлюють безпосередньо перед подачею на стіл. 5) Плівку з відсадженим візерунком (або прикрашений кондитерський виріб) залишають для просушування при кімнатній температурі (але не вище +40 гр С) на 1-2-3 дні до повного висихання маси.

Сохне айсинг по-різному залежно від розміру деталі та вологості в приміщенні. 1-2 дні просушування достатньо для звичайної невеликої квітки. Великі деталі можуть висихати до 5-6 днів. Для прискорення просушки виробу можна поміщати в тепле сухе місце з температурою не вище +40 С. При бажанні отримати об'ємну прикрасу, плівку з відсадженим візерунком поміщають для сушіння на якусь викривлену поверхню – наприклад, на бічну поверхню циліндричної каструлі, в розворот розкритої книги і т.п. Правильно приготовлена айсинг-маса (не надто рідка) на похилих поверхнях не стікає. Якщо відсаджена маса рідка, слід спочатку дати їй трохи підсохнути до потрібного загусання (але не до ламкості) в горизонтальному положенні і лише потім поміщати на викривлену поверхню. Для отримання ажурних сферичних виробів білкову масу наносять на змащені олією маленькі надуті повітряні кульки. Після висихання айсингу повітряні кульки проколюють і акуратно витягають здуті оболонки з прикрас. з підкладки краще на краю столу, починаючи з кута підкладки, який акуратно тягнути вниз, перегинаючи підкладку через ребро краю столу. Так як вироби з айсингу дуже тендітні, їх треба готувати з деяким запасом за кількістю . 

Айсинг-прикраси можна склеювати яєчним білком, розбовтаним з цукровою пудрою, після чого дати підсохнути. 

Для виготовлення великих об'ємних айсинг-прикрас для них за кресленнями виготовляють окремі деталі, які після повного висихання склеюють в єдиний виріб (наприклад, в ейфелеву вежу – див. нижче). Поламані вироби смачні самі по собі і можуть бути з успіхом подані до чаю. Найчастіше буває, що айсинг-прикраси з'їдаються членами сім'ї, особливо дітьми, набагато раніше їх висихання. Так що солідний запас айсинг-прикрас, що готуються, ніколи не завадить. солодкі їстівні мережива використовують для прикраси різних кондитерських виробів. Прикраси з айсингу можуть тривалий час зберігатися в коробках при кімнатній температурі за умови відсутності високої вологості повітря. Прикраси з айсингу не можна зберігати в холодильнику, т.к. після перебування на холоді вони розріджуються. Тому заздалегідь приготовані прикраси з айсингу поміщають на торти тільки перед подачею на стіл. =0&loop=0&autoplay=0&controls=1&showinfo=1&disablekb=0&modestbranding=0" width="560">

 

Основні атрибути
ВиробникMartellato
Користувацькі характеристики
Вага0,5 кг г
  • Ціна: 528 
Суміш для приготування Гнучкого айсинга MartellatoСуміш для приготування Гнучкого айсинга Martellato
Немає в наявності
528 
+380 (96) 947-45-96
Інтернет магазин

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner