Кошик
449 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде опрацьована в найближчий робочий день.

+380 (96) 947-45-96
Інтернет-магазин "Candy" Все для кондитерів
Кошик
Суміш для приготування гнучкого айсинга Pizzi e Merletti

Суміш для приготування гнучкого айсинга Pizzi e Merletti

  • Немає в наявності
  • Код: 322800

358 

+380 (96) 947-45-96
Інтернет магазин
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Суміш для приготування гнучкого айсинга

Упаковка: 300 грам

Виробник: Італія

Порядок використання:

1. На 100 грам айсинга візьміть 80 мл води

2. Додайте теплої води в айсинг (температура близько 40/45 градусів)

3. Змішуйте на середній швидкості протягом 2 хвилин. Збивайте до отримання кремоподібній маси.

4.З допомогою скребка розподіліть продукт на килимку в горизонтальному напрямку, злегка натискаючи на нього.

5. Потім продовжите завдає продукт у вертикальному напрямку, ретельно заповнюючи масою форми малюнка.

6. Залиште для підсихання при кімнатній температурі протягом 3 годин. Або висушити в духовці при температурі 80 градусів протягом 12 хвилин при температурі 120 градусів протягом 6 хвилин, щоб отримати більш еластичне виріб.

7. Потім зніміть виріб з форми, починаючи з куточка

 

Айсинг – це цукрово-білкова малювальна маса, яку використовують для виготовлення об'ємних прикрас кондитерських виробів. Ця маса може бути білою або кольоровою при додаванні в неї харчових барвників.

Порядок роботи з айсингом:

1) Малюють на папері майбутні візерунки або роздруковують готові шаблони. В якості шаблонів дуже зручно використовувати дитячі розмальовки.

2) Підкладають мальований паперовий шаблон під поліетиленову плівку або вкладають його в поліетиленовий файл (тонкий прозорий пакет документів). Тут використовується властивість поліетилену, що він ні до чого не клеїться. До кальці, пергаменту або вощеного папері вироби можуть приклеїтися «намертво», особливо, якщо айсинг-маса дуже рідка.

Для кращого подальшого відставання виробів з айсинга на поліетиленову плівку наносять найтонший шар оливкового масла (воно невисихаюча, тобто неполимеризующееся). Соняшникова олія вкрай небажано (!), оскільки при контакті з повітрям воно полімеризується з'єднанням з киснем і твердне (як олійна фарба), тому може додатково приклеїти виріб, особливо, при тривалій сушці великих деталей.

КОРИСНЕ ПРИМІТКА. Саме властивість нанесеного шару соняшникової олії полімеризовані з'єднанням з киснем повітря і тверднути в непроникну нерозчинну плівку використовується при просоченні соняшниковою олією нових дерев'яних кухонних дощок, що робить просочені дошки негигроскопичными, легко миються і практично вічними. Для просочення маслом нових дощок дають додатково просушитись в сухому приміщенні, потім рясно змащують зі всіх сторін соняшниковою олією, можна підігрітим, дають маслу вбратися протягом 1 години, потім рясно змащують ще раз і залишають на 3-4 дні для остаточної просушки.

3) Свіжоприготовлену білкову малювальну масу (айсинг) поміщають в корнетик з відповідною насадкою або у пластиковий пакет зі зрізаним куточком (наприклад, у файл для документів). Масу кожного разу слід готувати в кількості, потрібній для роботи. Зберігання маси може викликати небажані зміни її пластичності, які доведеться коригувати добавками або цукрової пудри, або декількох крапель води і ретельним розтиранням заново.

Айсинг-маса не повинна бути занадто рідкою – щоб при відсадженні не расплывалась і не втрачало форму, і не надто густий – щоб без зайвих зусиль видавлювалася з корнетика і при відсадженні не рвалася.

Якщо приготувати айсинг-масу більш густий, з неї можна ліпити прикраси руками, як з пластиліну. Не варто ліпити занадто товсті прикраси, т. к. вони будуть надмірно довго сохнути.

4) Видавлюють айсинг на поліетиленову плівку по подложенному під неї узору. При наявності достатніх художніх навичок можна обійтися і без шаблонів, вільно вимальовуючи масою по своїй фантазії.

При малюванні можна послідовно використовувати айсинги, пофарбовані харчовими барвниками в різні кольори, що дозволить отримати різнокольорові прикраси.

Айсинг можна відлучати прямо на поверхню готового (випеченого та остиглого) досить сухого тістяного кондитерського виробу (пряник, в т. ч. глазурований, пісочне печиво), а також на шоколад і інше, здатне зберігатися поза холодильника.

Айсинг ні в якому разі не відсаджують на кондитерський крем, на бісквіт і на інші вологі поверхні, а також на вироби, для яких обов'язково зберігання тільки в холодильнику. На такі вироби айсинг-прикраси встановлюють безпосередньо перед подачею на стіл.

5) Плівку з отсаженным візерунком (або прикрашене кондитерський виріб) для просушування залишають при кімнатній температурі (не вище +40 гр. З) на 1-2-3 дні до повного висихання маси.

Сохне айсинг по різному в залежності від розміру деталі і вологості в приміщенні. 1-2 дня просушування достатньо для звичайного невеликого квітки. Великі деталі можуть сохнути до 5-6 днів. Для прискорення просушування вироби можна поміщати в тепле сухе місце з температурою не вище +40°С.

При бажанні отримати об'ємне прикраса, плівку з отсаженным візерунком поміщають для сушіння на якусь викривлену поверхню – наприклад, на бічну поверхню циліндричної каструлі, в розворот розкритої книги і т. п.

Правильно приготовлена айсинг-маса (не занадто рідка) на похилих поверхнях не стікає. Якщо отсаженная маса рідкувата, слід спочатку дати їй трохи підсохнути до потрібного загустіння (але не до ламкості) в горизонтальному положенні і лише потім поміщати на викривлену поверхню.

Для отримання ажурних сферичних виробів білкову масу наносять на змазані рослинним маслом маленькі надуті повітряні кульки. Після висихання айсинга повітряні кульки проколюють і акуратно витягують здуті оболонки з одержаних прикрас.

6) Просохлі айсинг-прикраси акуратно знімають з підкладки.

Знімати вироби з підкладки краще на краю столу, починаючи з кута підкладки, який акуратно тягнути вниз, перегинаючи підкладку через ребро краю столу.

Так як вироби з айсинга дуже крихкі, їх треба готувати з деяким запасом по кількості.

Айсинг-прикраси можна склеювати яєчним білком, збовтаним з цукровою пудрою, після чого дати підсохнути.

Для виготовлення великих об'ємних айсинг-прикрас для них за кресленнями виготовляють окремі деталі, які після повного висихання склеюють у єдиний виріб (наприклад, в ейфелеву вежу – див. нижче).

Поламані вироби смачні самі по собі і можуть бути з успіхом подані до чаю. Часто буває, що айсинг-прикраси з'їдаються членами сім'ї, особливо дітьми, багато раніше їх висихання. Так що солідний запас готуються айсинг-прикрас ніколи не завадить.

Отримані солодкі їстівні мережива використовують для прикраси різних кондитерських виробів. Прикраси з айсинга можуть довгостроково зберігатися в коробках при кімнатній температурі за умови відсутності високої вологості повітря.

Прикраси з айсинга не можна зберігати у холодильнику, оскільки після перебування на холоді вони розріджуються. Тому заздалегідь приготовані прикраси з айсинга поміщають на торти тільки безпосередньо перед подачею на стіл

 

Користувацькі характеристики
Вага0,5 кг г
  • Ціна: 358 
Суміш для приготування гнучкого айсинга Pizzi e MerlettiСуміш для приготування гнучкого айсинга Pizzi e Merletti
Немає в наявності
358 
+380 (96) 947-45-96
Інтернет магазин

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner