135 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн
Какао порошок алкалізований Cargill
Упаковка : 200 грам
Какао-порошок виходить шляхом подрібнення в порошок маложирного какао-макухи, отриманого в результаті пресування какао-тертого. Какао-порошок застосовується в кондитерській, хлібопекарській та молочній промисловості. Какао використовують для виготовлення кондитерських виробів, десертів, шоколадних напоїв. Для приготування напою до порошку зазвичай додають цукор та молоко. В какао міститься дуже багато білків, жирних кислот, які сприятливо регулюють кількість холестерину в крові людини. Какао-порошок містить клітковину, вітаміни, найважливіший з яких – – фолієва кислота. У какао-порошку дуже багато цинку та заліза, цей продукт є передовим за вмістом даних мінералів. У какао-порошку багато натурального меланіну – ndash; пігменту, який має функцію поглинати та нейтралізувати шкідливі для організму ультрафіолетові та інфрачервоні промені. Якщо людина довгий час змушена проводити на сонці, або вона планує подорож до спекотних країн, потрібно підготувати та убезпечити себе від шкідливого опромінення, для чого пити напій з какао-порошку щодня, а також є шоколад. Це є відмінною профілактикою ракових захворювань шкіри. Вибір та придбання кухонного приладдя досить важливе питання, якому іноді не приділяється належна увага. Так, витративши невелику кількість коштів, можна зберегти власний час, а іноді й нервову систему!
Основні | |
---|---|
Виробник | Cargill |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 0,2 кг г |
Термін придатності | 12 міс міс |
Країна виробника | Німеччина |
Тип | Какао |